Za nami jedno z najbardziej rozgrzewających spotkań ostatniego sezonu. 9 lutego mieliśmy okazję wspólnie zasiąść do BROWINowego stołu. Nie zabrakło na nim pyszności, których smaki kojarzymy z dzieciństwa.

Mieliśmy okazję skosztować domowych flaków, spróbować niesamowitego bigosu i wspólnie zgłębiać tajemnice domowych przetworów. Wspomnienie po sobie zostawił także krem imbirowy oraz zupa ogórkowa. A to wszystko zostało otoczone ciepłą atmosferą, dzięki której każdy z nas czuł się jak w domu.

Nasi goście mogli pochwalić się również własnymi smakołykami, dzięki czemu warsztat stał się istną skarbnicą wiedzy opartej na domowej tradycji.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Wina, piwa, destylaty! Przetwórstwo, piekarnictwo, serowarstwo, wędliniarstwo to właśnie BROWIN.
…bo domowe jest lepsze!

Nie chcesz przegapić żadnego filmu?
▸SUBSKRYBUJ KANAŁ:

▸PRZEPISY I PORADY:

▸ZAPRASZAMY TEŻ NA:

▸SKLEP INTERNETOWY:

▸SKLEP FIRMOWY:
ul. Pryncypalna 129/141, Łódź
salon@browin.pl
+48 42 232 32 30

source

(203)

FOODporn.pl Zupy! Bigos! Flaki! – rozgrzewające weki na zimę – [ POKAZ ] BROWIN Zaprasza!

About The Author
-