Poznaj przepis Karola Okrasy na zupa serowo-cebulową –
SUBSKRYBUJ –
Zioła, białe wino i serek topiony to sposób Karola na doskonałą zupę cebulową!

Zainspiruj się przepisami na dania kuchni francuskiej –
Sprawdź nasze przepisy na dania wegetariańskie –

Składniki:
-cebula – 5 szt.
-serek topiony – 250 g
-ziemniak – 1 szt.
-białe wino wytrawne – 200 ml
-bulion drobiowy (lub warzywny) – 1,5 l
-czosnek – 1 ząbek
-masło – 1 łyżka
-chleb żytni – 0,5 bochenka
-suszony majeranek
-suszony tymianek
-mielona ostra papryka
-cukier – 1 łyżka
-sól
-mielony pieprz biały
-olej

✦✦✦ Znajdź inspiracje w nowej KUCHNI LIDLA! ✦✦✦
? Lekkie i fit przepisy Kingi Paruzel ➡
? Naucz się gotować z DG ➡
? Gotuj profesjonalnie z Karolem ➡
? Wpadaj po słodkie przepisy do Pawła ➡

✦✦✦ Zobacz, gdzie jeszcze możesz nas znaleźć! ✦✦✦
Śledź naszą ofertę ➡
Odwiedź Kuchnię Lidla ➡
Polub nas na Facebooku ➡
Nasz Instagram ➡
Przypnij nas ➡

source

(183941)

FOODporn.pl ZUPA SEROWO-CEBULOWA ? | Przepis Karola Okrasy

About The Author
-

44 komentarze

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>