Wielu z nas nie lubi zupy rybnej, bo śmierdzi mulem. Jednak zapach tak samo jak smak zależy od składników, jakie są dodawane. Dla tego zapraszamy spróbować naszą zupę która pachnie i smakuje całkiem inaczej niż ta, co zdążyła Państwu znudzić.

source

(20511)

FOODporn.pl Zupa rybna – szybko i smacznie

About The Author
-

10 komentarzy

  • Lech Włodarczyk
    Reply

    Panga to nie działa na nic chyba że na raka .Hodowana w rzece Wietnamu w strasznych chemicznych warunkach .Zły przykład.Jak Pani bierze ryby proszę się zainteresować skąd pochodzi i jak żyła.Wstyd ten cały film staje się nie porozumieniem jak Pani nie wie z czego gotuje ,przykro mi intencje Pani miała dobre ,ale proszę wpisać panda i prześledzić gdzie ja hodują i jak karmią same trujące rzeczy.

  • naonaonia
    Reply

    Pani ciekawie mówi, ale…. panga to syf nie ryba Jest sztucznie hodowana na hormonach i chemii. Kucharek to sama chemia,glutaminian sodu i wszelkie z możliwych chemicznych dodatków szkodliwych dla zdrowia. Ta sama zupa ugotowana na wielowarzywnym esencjonalnym bulionie nie wymaga kucharka. Ta sama zupa ugotowana na filetach z dorsza, czy innych nie spapranych chemicznie ryb jest smaczniejsza i zdrowa. Po drugie- technologia gotowania- gotowanie zupy zaczyna się…od kaszy, bo jest najtwardsza i długo się gotuje. Potem marchewka, bo jest twarda i długo się gotuje.Szczypior dodaje się na końcu, bo się szybko rozgotowuje. Czosnek dodaje się na końcu, bo inaczej traci smak i większość właściwości zdrowotnych. Oleju do zupy się nie dodaje, bo psuje smak zupy. Można dodać łyżkę masła i ono podniesie smak, zapach i walory zdrowotne zupy.Wskazane jest dodanie ziela angielskiego i pieprzu w ziarnach.

  • Jolanta Sanetra
    Reply

    A u nas zawsze jest zupa rybna na wigilie ???
    Pochodzę z Bielska -Białej i mama zawsze gotuje dwie zupy
    Jedna to zupa rybna a druga to kwaśnica ❤️❤️❤️
    Same pyszności ??????
    Pozdrawiam i życzę wesołych świat ?????

  • Filip Bruniecki
    Reply

    Kucharek/Vegeta/Maggi to niezdrowe przyprawy. Nie powinno się ich używać chcąc gotować zdrowo. Ja w mojej kuchni staram się używać same naturalne składniki i mogę śmiało powiedzieć, że można gotować pysznie, bez użycia wzmacniaczy smaku.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>