SUBSKRYBUJ TalerzPokus i bądź na bieżąco !

Moje podpowiedzi, listę składników i opis przygotowania znajdziecie na blogu
Bardzo prosta w przygotowaniu zupa pieczarkowa. Ja gotuje ją na wywarze z warzyw, a pieczarki lekko przesmażam, dzięki temu zupa ma intensywny, grzybowy smak. Można podać ją „czystą” lub zabieloną a dodatkiem mogą być kluski np. łazanki lub ziemniaki. Zupa jest prosta w przygotowaniu ale może mieć kilka odsłon. Ja lubię do niej dodać sporo zielonej pietruszki i świeżo mielonego pieprzu. Polecam, Aga.

Tutaj też mnie znajdziecie:

FACEBOOK

GOOGLE+

BLOG

KONTAKT agnieszka@talerzpokus.tv

Muzyka: Sunny Side of the Street (Instrumental Version)
Artysta Josh Woodward (Instrumental Versions)
Źródło:
na licencji CC Attribution 3.0 Unported (CC BY 3.0)

source

(10850)

FOODporn.pl Zupa pieczarkowa – TalerzPokus.tv

About The Author
-

3 komentarze

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>