Lekko gęsta, niezwykle grzybowa i aromatyczna, o delikatnym posmaku śmietany… Zupa szybka, prosta i bajecznie smaczna. Jeśli lubicie grzybową, to można powiedzieć, że to klasyka gatunku i z pewnością Wam posmakuje. Głęboki, przyjemny i intensywny smak grzybów, doskonale złagodzony dodawaną na końcu śmietaną. Jak dla mnie zupa wręcz boska… Oczywiście typowo wigilijna, ale podaję ją także o innych porach roku, bo bardzo ją lubimy;) Do tego pieczywo lub ziołowe grzanki i syta, gorąca uczta zapewniona. Spróbujcie.
Składniki i przepis:

source

(131116)

FOODporn.pl Zupa grzybowa (z suszonych grzybów) :: Skutecznie.Tv [HD]

About The Author
-

40 komentarzy

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>