Кулинарско шоу од 25 епизоди во кое 12 готвачи се натпреваруваат меѓу себе да докажат кој е најдобар готвач.
Во продукција на Фајнал Фикшн.

source

(0)

FOODporn.pl VO OGAN – Epizoda 1

About The Author
-