Bazą do quesadilli są dwie pszenne tortille o średnicy ok. 22 cm. W S’poco Loco używamy tortilli z mąki organicznej, wypiekanych przez rodowitą Meksykankę! Na filmie prezentujemy jak robimy quesadillę z wołowiną. Tortillę posypujemy serem oraz wybranym mięsem (w tym przypadku wołowina). Całość posypujemy ponownie serem oraz przykrywamy drugą tortillą i wrzucamy na grilla – i gotowe! Quesadillę podajemy z kwaśną śmietaną oraz wybranym sosem z naszej 7-stopniowej skali ostrości.

source

(9578)

FOODporn.pl Spoco Loco – jak robimy quesadillę

About The Author
-

1 komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>