MAKA PSZENNA 300 G
SZCZYPTA MAKI
PROSZEK DO PIECZENIA 1,5 LYZECZKI
CACAO 40 G
CUKIER 100 G
MARGARYNA 200 G
JAJKA 2
ZAMIESZAJ CIASTO
SER BIALY TWAROG 500G
MARGARYNA 100 G
CUKIER 80 G
CUKIER WANILOVY 15 G
BUDYN WANILIOWY 1
ZAMIESZAJ MASE I WYLUZ NA ROZWALKOWANY SPOD W FOREMCE KTOREA WCZESNIEJ PRZYGOTOWALES
ZROBIONE CIASTO PODZIEL NA SPOD DO FOREMKI , ZOSTAW 6 MALYCH CZESCI NA TARTY , I MALA CZESC NA ROZTARCIE NA GORE CIASTA , KTORA MUSI BYC ZCHLODZONE W LODOWCE , BY MOZNA TO ZETRZEC NA TARCE

source

(16)

FOODporn.pl SERNIK W DOMOWY

About The Author
-