Cześć! Dziś pyszna przystawka, czyli konfitura z czerwonej cebuli. Sprawdzi się super na bagietkach i z dodatkiem sera koziego. Bardzo lubię ten przepis :) Dajcie znać, jakie przepisy chcecie jeszcze zobaczyć. Pozdrawiam Pascal

ZASUBSKRYBUJ KANAŁ ➡➡➡
FACEBOOK ➡➡➡
INSTAGRAM ➡➡➡
TWITTER ➡➡➡

Garnek użyty w odcinku znajdziesz na:

Składniki:
80g rodzynek sułtańskich
500g czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
2 łyżki oliwy z oliwek
łyżka krem de cassis
60ml czerwonego wina 
2-3 łyżki octu balsamicznego
80g cukru drobnego 
Kozi ser 
Bagietka

W kulinarnych przygodach wspiera nas Amica

source

(940)

FOODporn.pl Pyszna PRZYSTAWKA: konfitura z czerwonej cebuli! | Pascal Brodnicki

About The Author
-