Sposób na grillowane kanapki.

Składniki:
2 kajzerki
4-5 łyżki oliwy
2 plastry szynki
sałata
4 plasterki żółtego sera
4 plastry boczku

Produkty Kamis:
Przyprawa do grzanek złocistych
Musztarda Grillowa
Ketchup pikantny

Bułkę kroimy na pół, polewamy z wierchu oliwą i posypujemy przyprawą do grzanek. Kładziemy na grilla i podpiekamy do momentu zarumienienia. Równocześnie opiekamy boczek. Na bułkę kładziemy ser, boczek, po kawałku sałaty i szynki. Polej ketchupem i musztardą i przykryj drugą częścią bułki.

Więcej inspiracji na naszym FanPage’u –

source

(3367)

FOODporn.pl Przepisy Kamis – Chrupiące gorące kanapki

About The Author
-

1 komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>