About The Author
-

4 komentarze

  • Norbi700
    Reply

    O nieee, tak się tego nie robi!! Dużo papryki ostrej, z jeden średni ziemniak w kostkę, dużo cebuli w kostkę i czosnek – wszystko OBSMAŻAMY na maśle i dodajemy paprykę w proszku łagodną/ostrą/ trochę wędzonej oraz pastę paprykową (można też dorzucić zwykłą słodką paprykę). Po około 6ściu minutach obsmażania przykrywamy całość bulionem rybnym i gotujemy 15 minut, a później miksujemy, dodajemy do całego wywaru i gotujemy dalej. Żaden szanujący się Węgier nie daje sproszkowanej papryki do cieczy bezpośrednio – zawsze jest obsmażona, kolor i smak o wiele fajniejszy i bardziej wyrazisty.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>