Czas przygotowania: 60 minut
Stopień trudności: średnie
Element wykorzystany: krzyżowa QMP
Sposób przygotowania: smażenie

Składniki dla 4 osób:
• Krzyżowa QMP – 400 g
• Bułka pszenna (ciabatta) – 4 szt.
• Cebula – 2 szt. średniej wielkości pocięte w piórka
• Masło – 20 g
• Ser cheddar tarty – 50 g
• Ser mazdamer tarty – 50 g
• Pieprz czarny mielony – do smaku
• Oliwa do smażenia

SPOSÓB WYKONANIA
Cebulę podsmażyć z pieprzem i solą, dusić do zupełnej miękkości, na końcu dodając masła. Mięso pociąć w cienkie paski i podsmażyć na nagrzanym tłuszczu. Następnie dodać cebulę i starte sery – gdy sery się rozpuszczą nałożyć na podgrzaną bułkę.

source

(1866)

FOODporn.pl „Philicheese” – kanapka w stylu amerykańskim z wołowiną i serem

About The Author
-

1 komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>