Tym razem Kinga Paruzel zaprasza do swojej kuchni najmłodszych. Obejrzyj nasz nowy odcinek i sprawdź przepis Kingi na pyszne, wegańskie ciasteczka imbirowe, które przypominają renifery! Wypróbuj te wyjątkowe, mikołajkowe słodkości, a po więcej świątecznych inspiracji zajrzyj na Kuchnię Lidla.
SUBKSRYBUJ –

Zobacz więcej przepisów na ciasteczka –
Sprawdź nasze pomysły na dania wegańskie –

Przepis Kingi Paruzel na wegańskie ciasteczka imbirowe –

Składniki:
Suche składniki
-mąka pszenna pełnoziarnista BIO – 1¼ szklanki
-mielony imbir – 1 łyżeczka
-proszek do pieczenia – ½ łyżeczki
-sól – 1 szczypta
Mokre składniki
-syrop klonowy – 4 łyżki
-olej kokosowy – 2 łyżki
-woda – 1 łyżka
Dekoracja
-czekolada gorzka – 1 tabliczka
-precelki
-draże czekoladowe
-gwiazdki cukrowe

✦✦✦ Znajdź inspiracje w nowej KUCHNI LIDLA! ✦✦✦
? Szybkie i nowoczesne przepisy Darii Ładocha ➡
? Gotuj tradycyjnie z Karolem ➡
? Lekkie i fit przepisy Kingi Paruzel ➡
? Wpadaj po słodkie przepisy do Pawła ➡

✦✦✦ Zobacz, gdzie jeszcze możesz nas znaleźć! ✦✦✦
Śledź naszą ofertę ➡
Odwiedź Kuchnię Lidla ➡
Polub nas na Facebooku ➡
Nasz Instagram ➡
Przypnij nas ➡

source

(18588)

FOODporn.pl CIASTECZKA IMBIROWE ? | Kinga Paruzel & Kuchnia Lidla

About The Author
-