Zobaczcie jak w 5 minut odmienić tradycyjne tarte buraczki na zimno. Tak przygotowane zaskakują swoją kremową konsystencją i delikatnym smakiem.

source

(28740)

FOODporn.pl Buraczki na ciepło. Wspaniały dodatek do obiadu lub jako przystawka. MENU Dorotki.

About The Author
-

11 komentarzy

  • Celina Szypryt
    Reply

    Nie dodawalam serka,teraz bede dodawala,…ponownie swietny odcinek,ktory obejrzalam,lubie buraczki,pozy tym sa zdrowe i lubie ta filmiki,ktore ogladam ,pewnie mam jeszcze wiele zaleglosci,bo nie wiem ile ich bylo,ale znajda sie na pewno.pozdrawiam Pania

  • petek
    Reply

    Jestem totalną nogą w gotowaniu – zamawiam z cateringu, tylko w soboty i niedzielę gotuję troszkę. A, pani pokazuje swoje przepisy w sposób idealny,…………………………….,dziękuję bardzo, zrobiłem dziś sam buraczki i były okay………………,lubię buraczki

  • Ethlin Luna
    Reply

    ach i zapomniałam dodać że gdy część buraczków robię do słoików to przed dodaniem sera. Ser zawsze dodaję na świeżo. Mam nadzieję że moja rada się przyda. Pozdrawiam

  • Ethlin Luna
    Reply

    fajny przepis. Ja też tak robię buraczki tylko ścieram je na tarce o drobnych oczkach. I drobna raga, jeśli ztarte, doprawione buraczki zagotujesz to gorące włóż do słoiczka i szybko go zakręć i odwróć do góry nogami. Buraczki za pasteryzują się i będziesz mogła przechować je kilka tygodni w lodówce i wykorzystać gdy znów będą potrzebne. Pozdrawiam

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>