Brume për tarta te ëmbla 250 g MIELL 100 g SHEQER PLUHUR 200 g GJALPE 2 VEZE. LEKURA E NJE PORTOKALLI.

ikser hedhim sheqerin me vezët, portokallin, Ne m vaniljen. gjalpin dhe miellin. I pěrziejme derisa te behet nje mase uniforme. E leme te pushoje per 30 minuta. Hapim brumin si pete jo shume te holle, e vendosim ne formen e tartave dhe e pjekim per 20 minuta ne 170 gradë

source

(3)

FOODporn.pl Brumë për tarta te ëmbla.

About The Author
-